Programa Amgen Teach: “Ensenyar i aprendre biociències al segle XXI"

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) presenta el curs Ensenyar i aprendre biociències al segle XXI. Aquesta formació gratuïta forma part del projecte Amgen Teach i té com a objectiu ajudar els professors de secundària en l'actualització de coneixements i metodologies. El curs ofereix formació de 20 hores, reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i va adreçat a professors de secundària de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques de Catalunya.

El subtítol del curs és Noves idees i paradigmes científics i noves maneres de portar-les a l'aula. En aquest sentit, el curs presentarà una àmplia varietat d'estratègies i recursos pràctics per a treballar els continguts clau de biologia amb els alumnes. Això inclou propostes de treball per projectes, exemples d'experiments de química per realitzar al laboratori o eines didàctiques per promoure l'argumentació i l'ús de les controvèrsies sociocientífiques per part dels estudiants, entre d'altres. Alhora, es durà a terme una actualització científica de conceptes clau propis de la recerca biomèdica, d'interès pels docents de secundària.

El segon curs es durà a terme del 9 de gener al 18 de febrer de 2018. Les places són limitades. Podeu consultar el programa i les dates dels cursos al web de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació a través d'aquest enllaç i us podeu inscriure a la pàgina http://www.amgenteach.eu/register.