APAC- ELT Convention 2018

 

La 32a edició de l'APAC-ELT Convention tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de febrer 2018 a la Universitat Pompeu Fabra- Campus Ciutadella, amb el lema "RETHINKING TEACHING: NEW CHALLENGES & NEW SOLUTIONS".
Si cliqueu a l'enllaç, us dirigirà a la nova pàgina web de l'APAC, on  trobareu més informació sobre la Convention, el formulari d'inscripció i el programa previst. Més de 40 sessions adreçades als diversos nivells educatius, i amb els ponents plenaris Daniel Barber, Kieran Donaghy, Olga Esteve, Mark Griffiths, Lola Garay, Gabby Maguire, Pere Cortiella, Ian Gibbs, Colm Boyd and Christian Negre.
Animeu-vos! And enjoy the APAC- ELT 32nd Convention 2018!
 
Camins de camins

Espai web on els alumnes del màster de Secundària de la UB, l curs 2016-2017 van construir seqüències didàctiques en forma de rutes literàries a partir de textos de la web Endrets.  En aquest espai es recullen aquestes propostes amb els dossiers creats per a la seva aplicació directa a l'aula.


 
Lectures de batxillerat 2018-2020


 
El nom de la classe. Proposta de llengua oral formal per a alumnat d'educació infantil

Carme Jossa i Cristina Morales, mestres de l'escola Serra de l'Obac de Terrassa presenten aquesta seqüència didàctica que té com a objectiu final aconseguir que els alumnes de les seves tutories facin una exposició oral col·lectiva sobre el nom de la seva classe. El públic a qui s'adreça és l'alumnat de 6è de l'escola.

Aquesta experiència està inclosa dins les propostes del grup de treball de llengua oral formal ORAULA. 
Does the teaching of physical education in a foreign language jeopardise children's physical activity time? A pilot study


The purpose of this study was to design and validate a tool to observe the teaching of physical education (PE) through a foreign language (L2) and to measure the engaged time and language learning aspects of children's physical activity in PE classes where a content and language integrated approach (CLIL) was used.

Llegeix-ne més...
 
Jornada - Taller 4a edició Contes a l'esprint

Us convidem a participar a la jornada informativa-taller de la 4a edició de Contes a l'esprint per poder conèixer les novetats del concurs, compartir experiències i particpar en un talleret amb sorpreses que descobrireu el proper dia 4 de desembre. Us animem a participar-hi i a formar part d'aquest projecte d'escriptura lúdico-creativa a partir de la creació d'un conte col·lectiu guiat que ja fa quatre anys que s'està desenvolupant amb èxit a diversos centres de secundària d'arreu del territori. Us hi esperem!

La jornada-taller es realitzarà el proper dilluns, dia 4 de desembre del 2017, a les 18.00h, a la seu del CESIRE (Avda. Drassanes núm. 10, Barcelona).

Inscripció a la jornada


 
II Trobada d'actualització de didàctica de llengües estrangeres

Aquesta segona trobada se centrarà en els processos d'adquisició de la competència comunicativa a partir de l'apropament a diferents disciplines.

          

 

 
I tu, què hi dius? Proposta de llengua oral formal per a secundària

Mercè Canals professora de llengua i literatura catalanes de l'institut Lluís Companys de Ripollet (Barcelona) ha portat a l'aula aquesta seqüència didàctica per treballar l'argumentació oral i l'ús dels connectors amb el seu alumnat.

Aquesta experiència està inclosa dins les propostes del grup de treball de llengua oral formal ORAULA.


 
Guia d’usos no sexistes de la llengua en els textos de l’Administració de la Generalitat de Catalunya

Ja està actualitzada la "Guia d'usos no sexistes de la llengua en els textos de la Generalitat de Catalunya".


 
Comprensió lectora. Informe PIRLS 2016

Ja podeu consultar 'informe #PIRLS 2016. Comprensió lectora en E. Primària.

 
Tocats de literatura - Jornada per a estudiants de secundària

Amb el propòsit de potenciar l'interès per la literatura catalana entre l'alumnat de Batxillerat i enfortir els vincles entre el Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona i el professorat de secundària, us oferim, conjuntament amb el Programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació, la possibilitat de participar en la Jornada Tocats de literatura, que es desenvoluparà a la Facultat de Filosofia i Lletres el 15 de desembre de 2017, de les 9.30 a les 14 h.

La jornada està adreçada a estudiants de Batxillerat que cursin literatura catalana.

      

 
<< Inici < Previ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL