Jornades APAC 2016

APAC is now about to celebrate 30 years of existence!!!

30 Years Connecting The Dots! ELT Convention 2016

The convention this year will be as open as ever, aiming at providing different and challenging sessions, including – of course – our usual hands-on practical sessions, but also sessions commemorating the 400th anniversary of the death of William Shakespeare and sessions reflecting on the role of teachers in rather difficult times.

The choice of the 2016 conference theme was inspired by Steve Jobs’ Commencement Address at Stanford in 2005 where he shared with the audience how he felt that both his failures and his successes, his real interests, and his  easy-way-out-choices had had a role in his professional career. Steve Jobs looked back and saw that his life story was the result of the connection of all the steps he had taken previously.  

 
Concurs "La mar de ciència"

La Unitat de Cultura Científica del CSIC a les Illes Balears organitza el concurs de dibuix, vídeo i relat 'La Mar de Ciencia', amb l'objectiu de mostrar la importància dels ecosistemes marins i els reptes científics als què ens enfrontem per conservar-los. El concurs està dirigit a estudiants de Primària i Secundària de totes les comunitats autònomes, i els treballs es poden presentar fins el 10 de març.


 
Les Controvèrsies Sòcio-Científiques com a contextos d'aprenentatge i comunicació a l'aula

Silvia Lope i Laura Farró membres del CESIRE de l'àmbit científic i lingüístic publiquen a la revista Ciències, adreçada a professorat de Ciències d'Infantil, Primària i Secundària, un article de reflexió i recerca sobre l'ensenyament de les Ciències en què parlen de la necessitat de treballar, en les controvèrsies científiques, tres eixos fonamentals: la definició i proposta de dilemes rellevants així com el treball explícit de lectura crítica i altres habilitats comunicatives com el debat. També plantegen estratègies de treball en aquestes tres línies.

 
Taller de haikús

Recurs educatiu per a l'aula.

Aquest recurs ha estat elaborat pel catedràtic d'educació secundària i professor de literatura Felipe Zayas.

  • Més informació sobre l'autor a l'enllaç

 
Rúbricas de evaluación para las exposiciones orales o para hablar en público

Rúbricas para niños y niñas de cuarto a sexto de Primaria.

  • Más información en el enlace

 
Veamos poesía: leamos imágenes en secundaria

Proposta didàctica d'Alba Ambrós i Joan Marc Ramos per treballar la poesia.


 
Shakespeare lives

Programa d'activitats per commemorar l'any Shakespeare.

Engilish Learning Materials for students (British Council).
 
Storyboard poètic, guió il·lustrat d'un poema per ser recitat

La versió poètica de l’storyboard consisteix en fer un guió tècnic, esquema o itinerari gràfic que expliqui i descrigui el procés que es preveu fer per recitar un poema amb acompanyament gràfic o il.lustració. 
Guía para mejorar la comprensión lectora del libro de texto

¿Cómo conseguir que los alumnos comprendan los textos que leen diariamente en clase, los textos de cada una de las materias? Esta guía tiene como objetivo ayudar a los profesores a organizar y dirigir la lectura de esos textos que tienen que leer cada día con sus alumnos en el seno de las Unidades Didácticas que trabajan en el aula.


 
Moonlit Road. Text and audio storytelling

Southern ghost stories, folktales, myths and legends. Text and audio storytelling. Original stories and classic campfire tales.

"

A good source of literary texts to improve our listening and reading skills!" Ricard Garcia

 
Comcomunicar

Recurs interactiu per donar suport al professorat universitari a l'hora d'avaluar les exposicions orals de l'estudiant i ajudar-lo a millorar-ne la qualitat.

 
<< Inici < Previ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL