Agenda d'activitats
Les cultrues de l'EOI per Sant Jordi
Llengua oral - Agenda d'activitats

Per la diada de Sant Jordi, l'EOI de Drassanes ha organitzat una Jornada de Portes Obertes a la mateixa escola amb activitats gratuïtes durant tot el dia (av. Drassanes, 14) i una parada solidària de llibres de 2a mà a les Rambles (davant de l'Arts Santa Mònica).


 
IV Lliga de debat de Secundària i Batxillerat
Llengua oral - Agenda d'activitats

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

 
II Certamen d'OraToga 2017
Llengua oral - Agenda d'activitats

ORATOGA és un certamen adreçat a alumnat d'ESO i Batxillerat de tot Catalunya amb la finalitat de millorar de les seves competències de comunicació oral i plurilingüe.

L'oratòria és una habilitat que ensenya els estudiants a escoltar, dialogar, argumentar i a sintetitzar, com a base fonamental d'una comunicació eficaç.

Hi poden participar alumnes de 1r a 4t d'ESO i de Batxillerat en català, castellà o anglès.

Últim dia d'inscripció 15 de desembre de 2016


 
Primera edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Universitat de Barcelona
Llengua oral - Agenda d'activitats

Els dies 29 de febrer i 1 de març l’Edifici Històric acull la primera edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat que organitza la Universitat de Barcelona, en el marc de la competició que impulsa la Xarxa Vives d’Universitats. Al llarg de dos dies, noranta estudiants de quart curs d’educació secundària obligatòria (ESO) i de primer i segon de batxillerat de tretze centres educatius de la província de Barcelona debatran sobre el tema: «Internet ens fa més lliures?». L’equip guanyador representarà la Universitat de Barcelona a la III Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril a la Universitat Politècnica de València. 

 
I Jornada-taller sobre l'ensenyament de la pronunciació. Eines, recursos, estratègies i experiències
Llengua oral - Agenda d'activitats

Jornada-taller per reflexionar sobre la necessitat de reforçar l’ensenyament de la pronunciació en tots els nivells educatius i en el món professional, compartir les experiències que diferents especialistes tenen en relació amb aquesta matèria, i donar a conèixer les eines i els recursos de què disposen educadors, logopedes i professionals dels mitjans de comunicació per treballar la pronúncia del català.

Data:18/12/2015

Lloc:Aula-Capella de la Facultat de Filologia dela Universitat de Barcelona.


 
Concurs de booktrailers
Llengua oral - Agenda d'activitats


 
Primer concurs de contes en anglès
Llengua oral - Agenda d'activitats

Activitat per potenciar la creativitat, la motivació i l'oralitat en els centres educatius del Servei Territorial Maresme-Vallès Oriental.