Materials
40 poetes de menys de 40
Literatura - Materials

40 poetes menors de 40 anys ens han cedit els seus versos amb motiu del Dia de la poesia catalana a internet. El resultat és una completíssima antologia de la poesia més recent, amb Josep Pedrals com a curador.


 
Recomanacions de literatura digital. Grup GRETEL
Literatura - Materials

El grup GRETEL ens convida a conèixer una selecció d'obres de literatura digital infantil i juvenil de qualitat disponibles en el mercat electrònic. Els criteris d'aquesta selecció neixen de les investigacions del grup GRETEL per al projecte I+D (EDU2011-26141) "Literatura Infantil i juvenil digital: producció, usos lectors, recepció i pràctiques docents", finançat pel Ministeri d'economia i competitivitat. Les obres seleccionades voen ser una mostra de com els nous mitjans poden contribuir a la creació literària i la formació dels bons lectors. Una eina més per als lectors i per als docents.


 
Camins de camins
Literatura - Materials

Espai web on els alumnes del màster de Secundària de la UB, l curs 2016-2017 van construir seqüències didàctiques en forma de rutes literàries a partir de textos de la web Endrets.  En aquest espai es recullen aquestes propostes amb els dossiers creats per a la seva aplicació directa a l'aula.


 
Any Manuel de Pedrolo
Literatura - Materials

Us convidem a llegir l'article de Jordi Nopca intitolat "La creativitat insaciable de Manuel de Pedrolo

"

 
Lectures de batxillerat 2018-2020
Literatura - Materials


 
<< Inici < Previ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL