CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Convocatòria Projecte Estalmat (2018-2020)

La FEEMCAT (Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya), la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques), i la Real Academia de Ciencias anuncien la convocatòria per a l’admissió en el projecte ESTALMAT a Catalunya (Detecció i estímul del talent precoç en Matemàtiques).

  • Objectiu del projecte: fomentar l’afició i habilitat especial en Matemàtiques de nois i noies que viuen a Catalunya i amb data de naixement l’any 2005 o l’any 2006
  • Activitats: Tots els dissabtes del període lectiu dels cursos 2018-2019 i 2019-2020, de 10 h a 13 h a la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la UPC, a Barcelona. Aquestes activitats seran gratuïtes per als nois i noies seleccionats, els pares o tutors del quals s’hauran de comprometre a portar-los i recollir-los a les hores esmentades.
  • Termini d'inscripció: des del 7 al 28 de maig de 2018

Procés de selecció

La selecció del grup de 25 nois i noies que participaran en el projecte té dues fases:

  1. Test d’aptitud: el dissabte 2 de juny de 2018 de 10 h a 12 h a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Reus
  2. Entrevista personal amb els pares o tutors i els nois/es preseleccionats/des.

Inscripció

La mare, el pare o tutor legal dels candidats hauran d’omplir un formulari que trobaran a la pàgina web de l’organització. Veuran que hi ha un enllaç especial per als detalls d’aquesta convocatòria.

 

Més informació

AddThis Social Bookmark Button