CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

... en família
Recomanacions del Grup de Jocs d'ABEAM

El grup de jocs d'ABEAM ens comenta i recomana dos jocs de lògica per aquests nadals i que recollim dels seu article a ABEAM-Famílies. Es tracta de Camelot Jr i Chocolat Fix. Tots dos jocs proposen reptes individuals graduats en dificultat.


AddThis Social Bookmark Button
 
ABEAM famílies

L'Associació de Barcelona per l'Estudi i l'Aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM) ha tingut una nova iniciativa: engegar un butlletí periòdic adreçat directament a les famílies. Segons s'explica al primer butlletí "En aquests moments, creiem que ens faltava contactar directament amb les famílies i ens ha semblat que oferir-vos un butlletí periòdic, específic per vosaltres, amb totes les informacions referents a activitats, concursos i propostes matemàtiques per als vostres fills us podria ser d'interès. És per això que encetem aquesta nova proposta amb aquest butlletí i esperem que pugui ser molt profitosa per totes
les parts."

AddThis Social Bookmark Button
 
Matemàtiques en família - Activitats

Matemàtiques en família. Activitats

Títol del document: Matemàtiques en família. Vint propostes d’activitats de la vida quotidiana que poder fer-se en família i que poden ajudar a l'educació matemàtica dels fills i de les filles.

Descripció el contingut: En la vida quotidiana hi ha moltes oportunitats de fer matemàtiques i, des de la família, aquestes oportunitats poden ser fàcilment aprofitades per contribuir a l'educació matemàtica dels seus fills i de les seves filles. El document ofereix 20 propostes d'activitats que poden fer-se en l'entorn familiar i que, a diversos nivells, poden fer aportacions tant a l'aprenentatge de continguts concrets com, de manera més general, a posar de manifest la presència de les matemàtiques en l'entorn que ens envolta.

Autoria:
creamat

AddThis Social Bookmark Button
 
Matemàtiques en família - Idees

Vint-i-cinc idees per contribuir, des de la família, a l’educació matemàtica dels fills i de les filles.
 

  Descarregar en pdf

AddThis Social Bookmark Button
 
Matemàtiques per a dits petits i ments genials

Article aparegut al suplement Criatures del diari Ara.cat en el que és parlar de les matemàtiques del més petits, entre els zero i els tres anys, amb idees per practicar en família.

AddThis Social Bookmark Button