CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

... en família
Recomanacions del Grup de Jocs d'ABEAM

El grup de jocs d'ABEAM ens comenta i recomana dos jocs de lògica per aquests nadals i que recollim dels seu article a ABEAM-Famílies. Es tracta de Camelot Jr i Chocolat Fix. Tots dos jocs proposen reptes individuals graduats en dificultat.


AddThis Social Bookmark Button
 
ABEAM famílies

L'Associació de Barcelona per l'Estudi i l'Aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM) ha tingut una nova iniciativa: engegar un butlletí periòdic adreçat directament a les famílies. Segons s'explica al primer butlletí "En aquests moments, creiem que ens faltava contactar directament amb les famílies i ens ha semblat que oferir-vos un butlletí periòdic, específic per vosaltres, amb totes les informacions referents a activitats, concursos i propostes matemàtiques per als vostres fills us podria ser d'interès. És per això que encetem aquesta nova proposta amb aquest butlletí i esperem que pugui ser molt profitosa per totes
les parts."

AddThis Social Bookmark Button
 
Explorium: colònies científiques d'estiu

C olònies científiques per a nois i noies de Primària i ESO. Juràssic Camp (25 juny- 2 juliol) Els joves d’ESO tindran molts projectes per fer grans construccions i sistemes tecnològics. Tiranociencius reX (9-16 juliol) Ens esperen un munt d’experiments divertidíssims de química, matemàtiques.

AddThis Social Bookmark Button
 
Casals d'estiu del MMACA

El MMACA organitza un casal d'estiu per a nens i nenes entre 6 i 14 anys amb un munt d'activitats per jugar i divertir-te a travès de jocs, tallers i materials que et faran gaudir d'unes bones vacances d'estiu. A l'entorn de l'exposició de Can Mercader, es descobriran les Matemàtiques que hi ha amagades al parc, es faran tallers amb diferents materials, es jugarà amb els millors jocs de taula, i amb els mòduls gegants.

  • Dates: de dilluns a divendres en un torn per setmana o un sol de dues, des del 26 de juny al 7 de juliol

AddThis Social Bookmark Button
 
Matemàtiques en família - Activitats

Matemàtiques en família. Activitats

Títol del document: Matemàtiques en família. Vint propostes d’activitats de la vida quotidiana que poder fer-se en família i que poden ajudar a l'educació matemàtica dels fills i de les filles.

Descripció el contingut: En la vida quotidiana hi ha moltes oportunitats de fer matemàtiques i, des de la família, aquestes oportunitats poden ser fàcilment aprofitades per contribuir a l'educació matemàtica dels seus fills i de les seves filles. El document ofereix 20 propostes d'activitats que poden fer-se en l'entorn familiar i que, a diversos nivells, poden fer aportacions tant a l'aprenentatge de continguts concrets com, de manera més general, a posar de manifest la presència de les matemàtiques en l'entorn que ens envolta.

Autoria:
creamat

AddThis Social Bookmark Button