CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Parlem de competències – Presentació i anàlisis d’experiències en matemàtiques

A càrrec Dolça Vert, Núria Guitart, Pili Royo i Iolanda Guevara.

Aquesta presentació va tenir lloc el dia 4 de febrer de 2009 a la sala d'actes del Departament d'Educació.

 

Pilota mosaic
 

D’ençà de la implantació del nou currículum, el professorat es planteja com es poden traduir a la pràctica de l’aula les directrius que es donen i, de manera més concreta, com aquestes modifiquen la programació, la realització i l’avaluació d’activitats.

Pot ser útil conèixer com han abordat aquest tema les quatre ponents de la sessió, totes elles persones convencudes de la necessitat de fer l’ensenyament cada vegada més funcional, autònom i vivenciat.

Les quatre ponents són professores de les etapes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat respectivament, que han participat activament en programes d’innovació i en activitats de formació. En aquest acte presentaran experiències que han portat a terme dins de les seves activitats habituals d’aula, tot reflexionant sobre com les contemplen ara des d’un enfocament competèncial i sobre quines modificacions comporta aquesta nova perspectiva.
 

Presentacions
 
Dolça Vert (Educació Infantil)
 
 Núria Guitart (Educació Primària)

 
 Pili Royo (ESO)
 Iolanda Guevara (Batxillerat)


Destinataris

Mestres i professorat de tots els nivells educatius.

Objectiu

Donar a conèixer experiències realitzades, en totes les etapes educatives, des d’un enfocament competencial de l’àrea de matemàtiques.

AddThis Social Bookmark Button