CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Converses pedagògiques: "L'educació matemàtica: un repte per a l'escola, la família i la societat"

Les converses pedagògiques, organitzades pel Departament d'Ensenyament,  tenen per objectiu presentar un tema de màxima actualitat pedagògica als docents de qualsevol etapa educativa, de centres públics o concertats, així com a persones vinculades amb entitats col·laboradores del Departament d’Ensenyament.

La primera ha estat: L'educació matemàtica: un repte per a l'escola, la família i la societat  tenint com a ponents  Anton Aubanell i Montserrat Torra de l'equip del creamat.

Vídeo a la web de la XTEC (part inferior de la pàgina)

  • Data: 3 de novembre de 2011
  • Lloc: Sala d'actes del Departament d'Ensenyament
  • Organització: Departament d'Ensenyament

Resum

Les matemàtiques han de contribuir que tothom estigui més preparat per viure en la nostra societat de manera plena i constructiva. Les matemàtiques aporten rigor i utilitat i, per l’altra banda, obren camí cap a la bellesa i l’abstracció. En la nostra conversa parlarem i reflexionarem sobre l’educació matemàtica a les escoles des d’una perspectiva àmplia, però també farem una mirada a la contribució que hi poden fer les famílies i la societat.

Les converses pedagògiques

Cada conversa s’inicia amb una exposició inicial del tema, o la presentació d’una experiència, per part d’un ponent, o de més d’un. A continuació, s’obre un espai de reflexió i debat amb les persones que hi participen i, finalment, es tanca la sessió amb un resum de les reflexions i, si escau, de les conclusions a què s’hagi arribat.

Les converses es fan el primer dijous de cada mes a la sala d’actes del Departament d’Ensenyament de 18.00 a 20.00 hores.

AddThis Social Bookmark Button