CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Enllaços sobre recerca
REMIC
 La Xarxa REMIC (Recerca en Educació Matemàtica i Científica) és una Xarxa d’Incentivació de la Recerca Educativa finançada per l’AGAUR des del 2006 (Ref. 2006 XIRE 004). Aquesta xarxa està coordinada per la Dra. Roser Pintó, directora del CRECIM (Centre de Recerca en Educació Científica i Matemàtica) de la UAB i investigadora principal del grup de Recerca Consolidat TIREC (Tecnologia Informatica i Recerca sobre l’Educació Científica).  Logo
 La Xarxa REMIC aglutina 15 grups de recerca en educació en ciències i matemàtiques de 7 universitats catalanes (UAB, UB, UdG, UdL, UPC, UPF i UOC) amb més de 140 membres en total, entre investigadors, joves investigadors, formadors i docents de primària i secundària.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
comsoc

 

Moltes idees sobre treballs de recerca procedents de la web del laboratori virtual COMSOC de la Fundació Ersília i l'EDU 365.
Logo
AddThis Social Bookmark Button
 
CRECIM

 

El Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) és un Centre Especial de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, creat al 2002 a partir del Grup de Recerca Consolidat TIREC (Tecnologia Informàtica i Recerca sobre 'Educació Científica) i unint esforços d’investigadors de diferents departaments de la universitat.


Logo

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Matemáticas, enseñanza, investigación
 
 
Logo
Quin és l'estat de les matemàtiques avui dia? Amb quines dificultats es topen els professors i alumnes? Quin matemàtiques ensenyar i com ensenyar-les? Com articular, en les classes, l'estudi i la investigació? Com integrar les TIC?

http://educmath.inrp.fr/

 

AddThis Social Bookmark Button