CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Vídeos
Simetries i translacions al "Good morning" de "Cantant sota la pluja"

Aquest vídeo es va editar per l'acte de lliurament dels premis del vídeoMAT 2017. En ell podem veure el conegut número músical Good morning de la pel·lícula de 1952 Cantant sota la pluja amb Gene Kelly, Donald O'Connor i Debbie Reynolds com a protagonistes. Hi podem veure com s'utilitzen dinàmicament simetries i translacions.

AddThis Social Bookmark Button
 
Monòleg: "Una bola peluda para atraerlos a todos"

Pedro Daniel Pajares, estudiant de la Universitat d'Extremadura, ha guanyat el concurs de monòlegs de divulgació científica Famelab 2017. El monòleg ens explica el teorema de "la bola peluda" i ha arribat a les semifinals de la fase internacional del concurs.

AddThis Social Bookmark Button
 
Les matemàtiques en la màgia i viceversa

Vídeo de la conferència de Sergio Belmonte (@magiaymates), professor de l'INS Alt Penedès, de Vilafranca del Penedès, i membre del MMACA. L'enregistrament es va fer el 19 de juliol de 2016 a l'Universitat d'Alacant i era una de les activitats del Pati de la Ciència 2016

AddThis Social Bookmark Button
 
Reportatge del Congrés Català d'Educació Matemàtica (C2EM) 2016

Reportatge elaborat per UBtv sobre el Congrés Català d'Educació Matemàtica (C2EM) celebrat els dies 11, 12 i 13 de juliol de 2016 a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Premis vídeoMAT 2016

Divendres 20 de maig es va realitzar a la sala Prat de la Riba de 'IEC l'acte de lliurament de premis de la quarta edició del vídeoMAT. Vam poder comptar amb l'assistència "real" o "virtual" (per vídeo) de tots els premiats d'enguany. Us animem a veure el vídeos premiat visitant el web del vídeoMAT.

Premi especial d'Infantil i Primària

Quina quantitat de sucre porten els nostres berenars? CEIP NORAI (Port d’Alcúdia, Mallorca)

AddThis Social Bookmark Button
 
Pas de maths, pas de chocolats !

En aquest vídeo podem veure d'una forma clara com realitzar un estudi estadístic: una pregunta, unes hipòtesis, una experimentació ben dissenyada, recollida de dades, anàlisis... Tot explicat d'una forma clara i amena.

AddThis Social Bookmark Button
 
Un vídeo per sentir com sona el nombre d'or

El músic de Portland Michel John Blake ha fet tres vídeos investigant la sonoritat harmonitzada de tres nombres irracionals clau: Pi, Tau i Phi. Ara us volem convidar a escoltar la sonoritat aconseguida amb els 38 primers decimals de Phi = φ = 1.61803398874989484820458683436563811772­...

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 11