CESIRE

ARC

Correus periòdics

Subscriure'mJoomla : CESIRE - CREAMAT

Àmbits CESIRE

aulatec
cesire cdec
cesire cirel

 

Portals

mmaca
 
Edu 365
Image

 

Qui és aquest individu?

"Al vestíbul de l'escola ha aparegut un individu molt estrany, a la paret, just al costat de consergeria. El conserge, Raul, no en sap res." Així comença una activitat de matemàtiques que van realitzar a l'Escola Mogent de La Roca del Vallès per commemorar els seus 10 anys.

Aquesta activitat s'adreça a Cicle Superior de Primària, però en el seu desenvolupament participa tota l'escola. Els continguts que desenvolupa són els del bloc d'Estadística i atzar  amb l'ús de recursos digitals. Val a dir que es va fer un treball conjunt d'aquest bloc de continguts a tota l'escola per tal de desenvolupar aquesta activitat i que tots els nens i nenes de l'escola poguessin entendre la tasca que s'estava desenvolupant. L'objectiu de l'activitat és la recerca de l'alumne tipus de l'escola a partir d'un qüestionari elaborat pels alumnes de cicle superior.

Els autors de l'experiència són: Marga Canet, Santi Garriga, Albert Pujadas, Sònia Usero.

Podeu veure un resum d'aquesta experiència en el següent vídeo que van enregistrar a l'escola: Qui soc?

 

A banda d’aquesta experiència és molt recomanable la visita al seu espai web on les matemàtiques hi tenen un espai propi que inclou el recull de moltes de les activitats que desenvolupen: Fibonacci, Càlcul mental i resolució de problemes entre altres coses, inclosos tallers de matemàtiques per a les famílies.

Val a dir que han rebut la visita d’altres escoles per tal d’explicar la manera com treballen. Segur que si visiteu el seu espai web hi podreu trobar moltes idees que us podran ajudar. I no només en Matemàtiques!


www.mogent.cat/

Idees i recursos que poden complementar aquesta informació:
 

La persona típica CEIP L’estació
http://goo.gl/DKx10t

Estadística al CREAMAT

http://goo.gl/W1os6n

Recursos estadístics a la xarxa

http://goo.gl/yFGNrl

 

 

AddThis Social Bookmark Button